POGREBNO OSIGURANJE / UGOVORI

In Memoriam – Zagreb, nudi Vam mogućnost sklapanja ugovora za života. Sklapanjem ugovora za života osigurali ste unaprijed podmirivanje troškova i organizaciju pogreba. Vaš ugovor ovisi o Vašim financijskim mogućnostima. Sklopiti ugovor možete bez obzira na životnu dob. Ugovor vrijedi bez obzira na vremenski period koji prođe od prvotnog sklapanja ugovora.

Zahtjev za sklapanjem Ugovora može se podnijeti u poslovnici In Memoriam - Zagreb u Gajevoj 28 u Zagrebu.

Sklapanje ugovora zainteresiranim osobama pruža mogućnost sklapanja ugovora o pogrebnim uslugama i robama koji njima najviše odgovaraju.

Sve daljnje informacije mogu se dobiti u poslovnicama In Memoriama - Zagreb ili na broj telefona 01/4817 310 i mobitela 098/213384.

Vrijeme nezaustavljivo teče, ostaju nam lijepe uspomene, ali i briga za budućnost. Svaka sljedeća generacija je sve više opterećena sa sve više obaveza. Najmanje što možemo za njih učiniti jest da se sami pobrinemo za jesen našeg života.

Ugovaranjem Pogrebnog osiguranja, Vas i vaše najmilije oslobađa financijskih briga oko pogreba. Plaćanjem određenog iznosa, prilagođenog vašim financijskim mogućnostima osigurali ste novčana sredstva koja su dovoljna za pokrivanje cjelokupnih troškova visoko dostojanstvenog pogreba.

S osiguranjem života ZELENA JESEN možete dobiti pouzdanog partnera na Vašem putu…

Preuzmite tablicu za izračun osiguranja OVDJE

Scroll to top